Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revision Edellinen revisio
luomuwiki:luomutuotteiden_valmistaminen [2015/11/12 13:14]
kari
luomuwiki:luomutuotteiden_valmistaminen [2016/01/25 14:49] (nykyinen)
maija [Luomutuotteiden valmistaminen]
Rivi 9: Rivi 9:
   * elintarvikkeiden valmistus   * elintarvikkeiden valmistus
  
-Kaikkien luomutuotteita valmistavien,​ pakkaavien ja/tai etiketöivien toimijoiden on kuuluttava luonnonmukaisen tuotannon valvontaan. Valmistustoiminnan osalta valvontaa suorittavat Eviran lisäksi ​TE-keskukset.+Kaikkien luomutuotteita valmistavien,​ pakkaavien ja/tai etiketöivien toimijoiden on kuuluttava luonnonmukaisen tuotannon valvontaan. Valmistustoiminnan osalta valvontaa suorittavat Eviran lisäksi ​ELY-keskukset.
  
 Vähäistä käsittelyä on omien tuotteiden pakkaus, alhaista jalostusta esimerkiksi myslin sekoittaminen omista aineksista ja elintarvikkeiden valmistusta on muiden kuin omien tuotteiden vastaavanlainen käsittely tai kun tuotteisiin lisätään tavanomaisia ainesosia. Vähäistä käsittelyä on omien tuotteiden pakkaus, alhaista jalostusta esimerkiksi myslin sekoittaminen omista aineksista ja elintarvikkeiden valmistusta on muiden kuin omien tuotteiden vastaavanlainen käsittely tai kun tuotteisiin lisätään tavanomaisia ainesosia.

Hyödyllisiä linkkejä
Päivittäjän opas
Lataa itsellesi päivittäjän ohjekirja oheisesta linkistä. Klikkaa linkin päällä hiiren oikeaa ja valitse 'Tallenna nimellä'.